БК “Рівне” здобув перемогу в Миколаєві

1054 0

Ми у соцмережах:

БК “Рівне” здобув  перемогу в Миколаєві

Чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне” з виїзної перемоги стартувала у фінальній частині Чемпіонату України у вищій лізі. Першу гру рівняни проводили у Миколаєві проти тамтешнього “Ніко-Баскет”.

Саме ці суперники минулого сезону у плей-оф розігрували бронзові нагороди чемпіонату, і тоді сильнішими виявилися представники міста корабелів. 

В грі цього чемпіонату, рівняни двічі на одні й ті ж граблі не наступили. З перших хвилин гості повели в рахунку і вже в першій чверті перевага команди Михайла Переверзія сягала десяти очок. Щоправда, до першої перерви миколаївці зуміли скоротити відставання до мінімуму, тож стартова десятихвилинка видалась результативною 21:20 на користь БК “Рівне”.

На початку другого ігрового відрізку “Ніко-Баскет” вдалося вперше в матчі вийти вперед в рахунку 24:23, як виявилось згодом – це було і востаннє, коли миколаївці були попереду. Ще до великої перерви БК “Рівне” довів свою перевагу до 12 очок – 44:22. В другій половині гри, рівняни “тримали суперника на відстані”, не дозволяючи тим зрівняти рахунок. Тож, фінальна сирена зафіксувала упевнену перемогу БК “Рівне” з рахунком 79:68.

Відзначимо, що незважаючи на те, що в складі миколаївців майже тридцять хвилин на майданчику провів добре відомий за виступами у “Пульсарі” височенний Роман Гуменюк, рівняни повністю переграли суперника під щитами, зробивши 53 підбирання проти 35 у суперника. Також додамо, що як ніколи команди порадували уболівальників в цій грі блок-штами. Згідно статистики їх у грі було аж 16. Роман Гуменюк зробив 6, а Олександр Шепелев – 3.

Найрезультативнішим в складі рівнян став Олександр Шепелев 17 очок та 12 підборів, Дмитро Тимощук та Назарій Кісільчук додали по 15 пунктів, Євген Коровяков – 14 очок, Валерій Анісімов 12 очок.
Повторна гра команд відбудеться у неділю 24 березня о 14:00. Посилання на відеотрансляцію гри буде розміщено на сайті БК Рівне.

Нагадаємо, що 29 та 30 березня чоловіча команда БК “Рівне” проведе чергові домашні матчі проти БК “Маріуполь”. У п’ятницю гра розпочнеться о 18:00, у суботу – о 10:00. Запрошуємо уболівальників підтримати команду. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також