Black Friday в Рівному: купують взуття, пальта та парфуми

10957 0

Ми у соцмережах:

Black Friday в Рівному: купують взуття, пальта та парфуми

29 листопада у світі справжнє свято для шопоголіків та мисливців за знижками. У Рівному теж була оголошена Чорна п’ятниця у всіх найбільших торгових центрах. Однак особливого ажіотажу в бутиках «РВ» не помітила. Щоправда, справжній наплив покупців продавці очікують увечері.

Ми відвідали один з найбільших торгових центрів у Рівному «Злата Плаза» і поцікавились, як проходить тут Black Friday.

Найбільшим попитом користуються взуттєві бутики та ті, які торгують зимовим одягом і шапками.

Продавець Ольга розповіла:

-          Сьогодні купують трішки більше, ніж у звичайні дні, проте не настільки, скільки очікувалось. Щоправда, можливо, люди ще на роботі. Ввечері покупців, мабуть, побільшає. Ми працюємо сьогодні до 9 вечора. Придбали багато светрів і шапок придбали, чоловічих сорочок. У нас зараз хороші знижки: на всі шапки і шарфи мінус 10%, на куртки, причому зимові, – мінус 50%.

В одному з брендових магазинів, що спеціалізується на продажі аксесуарів та взуття покупець Ірина придивляється собі чобітки:

-          Це осінні замшеві чобітки на високому підборі. Придивилася їх ще раніше – дуже мені сподобалися. Такі добре вдягати десь на вихід. Повернулася до цього бутика сьогодні, бо планую їх придбати. Подивимося, яку знижку мені запропонують.

Покупців дуже мало в магазинах продажу ювелірних виробів, окулярів, годинників, іграшок. Цікаво, що й в магазинах техніки по два-три покупці – не більше. Мабуть запропонували не такі вже й високі знижки. А от в Brocard на все – мінус 30%. Враховуючи, що 50 мл парфумів від Dior, Chanel, Boss, Yves Sent Loran зазвичай коштує в районі 2500 - 3000 тис.грн., то знижка в розмірі близько 900 грн., що не кажіть, суттєва.

Придивляються і активно купують рівняни светри, дитячий одяг, утеплені штани., шкарпетки за вигідною ціною. Навіть у книгарнях підйом продажів.

-          У нас зараз 50% знижки на любовні романи, фантастику та видання попередніх років. Загалом можу сказати, що покупців більше, ніж зазвичай, - каже продавець «Букви».

Анна придбала собі одяг в OODJI, проте що саме – не зізнається:

-          Вискочила на 5 хв. з роботи і придбала те, що було мені необхідно. При цьому за знижками не гналася. Просто так співпало, що день покупки був у Чорну п’ятницю. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також