Благодійник з Рівненського району, який захотів залишитися невідомим, закупив обладнання для недоношених

1018 0

Ми у соцмережах:

фото Рівненського обласного перинатального центру

У обласний перинатальний центр благодійник з Рівненського району подарував необхідне обладнання для відділення інтенсивної терапії новонароджених. Коштує обладнання дев’ять тисяч гривень. Чоловік, який придбав необхідне не захотів розголошувати своє ім'я.

На офіційній сторінці Рівненського обласного перинатального центру йдеться, що благодійник подарував закладу ларингоскоп з двома клинками (використовується для інтубації недоношених та глибоко недоношених немовлят), манжетки для вимірювання тиску для недоношених та глибоко недоношених немовлят, глюкометр для вимірювання глюкози, який дозволяти виміряти рівень за допомогою 1 краплі крові та датчик для спостереження рівня кисню у крові та вимірювання частоти серцевих скорочень, центральна лінія для та глибоко недоношених немовлят 23-24 тижні для проведення парентерального харчування.

Заступниця головного лікаря Галина Ковальова розповіла:

– Передчасні пологи майже завжди несподівані. Водночас, сучасні методи надання невідкладної допомоги та виходжування недоношених дітей не лише полегшують роботу лікарям, а й дозволяють зберегти життя.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також