Благодійний забіг «Біжу для Перемоги»

598 0

Ми у соцмережах:

Благодійний забіг «Біжу для Перемоги»

У місті-супутнику РАЕС відбувся благодійний забіг «Біжу для Перемоги» для збору коштів на підтримку Збройних сил України. Захід, ініційований Організацією молоді первинної профспілкової організації (ОМ ППО) електростанції, відбувся за сприяння адміністрації та ППО Рівненської АЕС, ВП ГО «Українське ядерне товариство» в Рівненській області.

Зранку і впродовж декількох годин усі небайдужі мешканці та гості Вараша мали змогу долучитися до благодійного забігу на стадіоні РАЕС «Ізотоп». Усі охочі могли зробити благодійний внесок, після чого в зручний для них час пробігти або ж пройти будь-яку дистанцію. Також був передбачений і онлайн-формат забігу. Долучитися можна було дистанційно з будь-якого куточка світу, попередньо зареєструвавшись. Такі учасники здійснювали донати на карту та викладали свою пробіжку цього дня із хештегом події #біжу_для_перемоги. Крім того, під час забігу можна було придбати креативні арт-роботи вихованців Вараського центру реабілітації осіб з інвалідністю, а кошти за них також будуть передані на потреби ЗСУ.

— Рівненська АЕС спільно з партнерами не перший рік організовує благодійні забіги. Однак цей забіг чи не найважливіший, адже усі зібрані кошти підуть на підтримку Збройних сил України. Сьогодні підтримка ЗСУ, волонтерство — це наш обов’язок. Історія усіх війн доводить, що без підтримки тилу, громадян, родини перемога неможлива. Кошти — це тільки частина нашої підтримки, насправді ми можемо багато. Наш колектив підтримує та буде підтримувати наших бійців, нашу країну цим та іншими заходами. Працівники РАЕС активно займаються волонтерством — надають підтримку військовим та постраждалим мешканцям. Намагаємось робити це цілеспрямовано, точково аби допомога доходила до тих, кому це найбільш потрібно. Вважаю, що такі івенти важливі як для військових, так і для всіх нас, адже разом ми виборюємо перемогу, — відзначив генеральний директор РАЕС Павло Павлишин.

У результаті до заходу долучилися сотні небайдужих громадян, вдалося зібрати майже 150 тисяч гривень, у тому числі завдяки вихованцям міського реабілітаційного центру. Таким чином кожен учасник зробив свій внесок у Перемогу, за що отримав патріотичну жовто-блакитну стрічку від організаторів.

— Сьогодні спостерігаємо більшу активність учасників, ніж зазвичай, адже всі розуміють, наскільки важливо долучатися до таких благодійних ініціатив. Усі зібрані кошти будуть передані ініціативній волонтерській групі Рівненської АЕС, яка знає потреби наших захисників та придбає й передасть необхідне обладнання військовим, — підкреслив голова ОМ ППО РАЕС Євген Бураков.

Юлія КУЛАЄВА,
кореспондент пресцентру РАЕС.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також