Благородне і незвичайне гінкго посадив у Рівному Юрій Вознюк

1011 0

Ми у соцмережах:

Благородне і незвичайне гінкго посадив у Рівному Юрій Вознюк

Благородні тепер ростуть в Рівному. У центральному парку чотири незвичайних дерева «Гінкго білоба» висадили сім‘ї відомих рівнян. Своє родинне дерево разом з дружиною Зоряною посадив і депутат Верховної Ради України 7-8 скликань, кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк.


«В рамках проекту «Озеленення України» висадили в центральному парку Рівного благородні дерева - гінкго білоба. Їх називають найдревнішими деревами у світі, бо росли вони ще в часи юрського періоду. Хочу, щоб через 30, 40, 50 років сюди прийшли мої внуки, правнуки і побачили результати нашої праці», - розповідає Юрій Вознюк.

Дерево «Гінкго білоба» висадив також і діючий міський голова Володимир Хомко. Він зауважив, що таких насаджень у Рівному ще немає. Вони довговічні, тому тривалий час радуватимуть рівнян своїм незвичайним виглядом. Родинні дерева гінкго білоба посадили і кандидати в міські депутати Андрій Біланчук - віце-президент Народного клубу «Верес», засновник компанії «Автоплюс» та Маріан Года - директор рівненського пивзаводу «Рівень».

 

В рамках проекту «Озеленення України» разом з Зоряна Вознюк та сім‘ями Хомко Володимир,Мар'ян Года, Андрій Біланчук...

Опубліковано Юрієм Вознюком Вівторок, 22 вересня 2020 р.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також