Ближче до людей: мініЦНАП — в поліклініці на Ювілейному

622 0

Ми у соцмережах:

Ближче до людей: мініЦНАП — в поліклініці на Ювілейному

Щоб мешканцям мікрорайонів не довелося їхати до головного центру надання адмінпослуг Рівного, у різних частинах міста з’являються мініЦНАПи. Такі «філії» ЦНАПу уже давно діють у ТРЦ «Злата Плаза» та у «Happy Mall» на Щасливому. Тепер буде й на Ювілейному. Тільки тут обрали не торговий центр, а поліклініку. Згодом такі ж центри можуть з’явитися на Північному та в інших мікрорайонах.

Наталія Шустик, заступниця директорки департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адмінпослуг:

— Попередньо, надаватимемо там послуги з реєстрації місця проживання, інтегровані послуги, державної допомоги сім’ям з дітьми, видача довідок і посвідчень багатодітним сім’ям, послуги державного реєстратора у сфері нерухомого майна, а також — послуги у соціальній сфері, які надаватимуться в майбутньому за погодження представниками департаменту соцполітики. Маємо вже орієнтовний дизайн-проєкт, як виглядатиме робоче місце на Ювілейному.

Олена Петрик, директорка міського департаменту соціальної політики:

— У нас стояло питання про робоче місце для прийняття документів на призначення субсидій. Бо маємо одне місце в центральному відділенні ЦНАПу і ще 5 наших працівників приймають на вул. 16 Липня. Розглядаємо варіант, що наш працівник працюватиме у ЦНАПі на Ювілейному. Загалом у нас є 17200 субсидіантів, і постанова Кабміну передбачає їхнє щорічне звернення за призначенням субсидій. Хоча функція призначення передана до органів Пенсійного фонду, все ж прийом документів залишається за департаментом соцполітики. Ми також приймаємо документи на призначення пільг. Очікуємо, що буде багато нових звернень — це учасники бойових дій, в першу чергу. До того ж, дуже часто люди старшого віку переходять на літо на пільгу, а на осінньо-зимовий період — на субсидію. Було б добре об’єднати ці два напрямки.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також