Близнюки з Рівного роблять унікальні листівки

1427 0

Ми у соцмережах:

Близнюки з Рівного роблять унікальні листівки

Діти, чиєю творчістю захоплюються дорослі не лише в Україні, а й за її межами, проживають у Рівному. Це близнюки Артем та Давид Бойко.

Родина збирає гроші на лікування братів, у яких діагноз ДЦП, виготовляючи власні оригінальні листівки.

Хлопці і далі дивують своїми новими витворами. Листівки, які виготовили хлопці разом зі своєю мамою, користуються попитом у багатьох країнах світу, повідомляє Північ-інфо. Часом замовляють не одну, а відразу кілька листівок, а тому мамі та її помічникам доводиться працювати ледь не у дві зміни. Для створення листівок йде усе, що під руками вдома, чи під ногами під час прогулянки на вулиці, або у лісі. Звичайно, ж деякий декор доводиться купувати. Та головний секрет популярності цих листівок – це те, що вони виготовленні з любов’ю.

Тепер у доробку мами Люби та її креативних синів листівки на День закоханих, до початку весни та просто для гарного настрою. Це малюнки дівчаток та хлопчиків прикрашені оздобою з мережева, паперу, гілок, мотузків, ниток та ґудзиків. Є особливі листівки – ретро. На них чорно-білі фотографії кумедних дітей прикрашенні сердечками, що чудово підійдуть у подарунок для коханої людини. Ціна за одну листівку 40 гривень. Усі гроші, які родина отримає від їх продажу, підуть на лікування дітей, яке заплановане на квітень. А тому хлопчики з мамою, не покладаючи рук виготовляють все більше листівок, щоб назбирати потрібну для лікування суму.

Придбати листівку можна на Facebook Любов Бойко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також