Блогерка Читулька розповість рівнянам секрет успіху в Instagram

1826 0

Ми у соцмережах:

Блогерка Читулька розповість рівнянам секрет успіху в Instagram

Книгарня «Є» запрошує на розмову із книжковою блогеркою Юлькою Читулькою, яка говоритиме про естетику книги в Instagram.

Зустріч запланована на 18.30 28 лютого. Вхід вільний.

«Соцмережі захопили наше життя. Одним із найпопулярніших способів ведення свого акаунта у соцмережі стало блогерство. Одним із способів цього є поширення відгуків на книгу із фото в Instagram. Однією із найцікавіших букстаграмерів на сьогодні є Юлька-читулька», - зазначають організатори.

Атмосферні фото книг із лялькою, яка уже давно полюбилась читачам, та якісний текст відгуків не залишає байдужими любителів книг.

Як створити свій блог в Instagram та зробити його цікавим? Основні деталі світлин та текстів привабливого допису. Ці та багато інших фактів про блогерство у соцмережах обговорять на зустрічі із Юлькою Читулькою.

Знову п'ятниця і блогерські балачки. ???? Як я обираю та купую книги? Це дуже довготривалий процес ???? Я підписана на більшість популярних українських видавництв, різних блогерів (в тому числі закордонних), зареєстрована на LiveLib та Goodreads, а ще іноді заглядаю на сайт The New York Times у розділ Літератури. Одним словом, тримаю руку на пульсі книжкової індустрії. Коли наші видавництва анонсують видання тієї чи іншої книги, і вона впадає мені в око - починаю моніторити. Читаю анотації, короткі відгуки проглядаю (щоб без спойлерів) і тоді вношу у список Хочушок (до речі, сьогодні створю альбом у вибраних сторіс, можливо кому стане у нагоді). Потім чекаю виходу книги ???? Трапляється, що я не можу дочекатися і прочитую електронну версію, якщо знаходжу ???? Якщо до часу виходу, моє бажання не зникає і я ще не прочитала книгу, то починається процес зовнішнього оцінювання книги: обкладинка, папір, шрифт... Якщо ???? - наступний це процес моніторингу цін! Магазини, інтернет-магазини, соцмережі - виписую і вибираю найкращий варіант для мене (з врахуванням доставки). Дитячі книги піддаються ще більшому дослідженню - ілюстрації, запах фарби на папері, крім шрифту і сам текст (бо таке бувають пишуть чи перекладають, що дитині важко пояснити). Довго? Так. ???? Для мене це як процес дегустування вина - я його розтягую та насолоджуюсь процесом. ???? Коли я працювала продавцем книг, я бачила безліч типів покупців. Себе б я назвала - вередливим покупцем. Мені так просто книгу не втулиш ???? ???? Ви як купуєте книги?!

Допис, поширений Book Blog від Юльки-читульки (@julka_chytulka)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також