Блогерку з Рівненщини оштрафували у трамваї Львова

5054 0

Ми у соцмережах:

Блогерку з Рівненщини оштрафували у трамваї Львова

В одному з трамваїв Львова контролер оштрафував блогерку та ексучасницю "Холостяка" з Рівненщини Аліну Ляшук.

Відео з розповіддю про інцидент вона опублікувала на своїй сторінці у тіктоці, повідомля телеканал ITV. Як запевнила дівчина, квитки у неї та її супутниці були. Однак контролер вимагав заплатити штраф за те, що їх не компостували.

За словами блогерки, вони просто не встигла це зробити, адже зайшли до трамваю на одній зупинці з контролерами. Тож штраф у розмірі 400 гривень (по 200 кожна) таки оплатили. Однак на цьому все не закінчилося. Пасажири трамвая почали дорікати контролеру за те, що він зайшов у громадський трансопрт з гарячим напоєм у руках. На що він відповів: це не спиртний напій, і він його не п’є, а лише тримає в руці.

Іншої думки Львівська міська рада. Вони вже встигли відреагувати на цей інцидент та «депреміювали» чоловіка.

- Ми розуміємо, що така поведінка контролера справді має ознаки некоректної поведінки. Тому цього контролера депремійовано, з ним вже провели роз’яснювальну роботу і пояснели, що так з гарячим чаєм не можна проходити по транспортному засобу. З точки зору етики й поведінки заходи вжиті, — підсумував заступник директора Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Дмитро Пецій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також