Блокноти й щоденники для рівнян – на будь-який смак (ФОТО)

1360 0

Ми у соцмережах:

Блокноти й щоденники для рівнян – на будь-який смак (ФОТО)

Грудень – це час підбирати подарунки для рідних та колег по роботі. Магазин канцтоварів «Офіс центр» подбав, щоб ви мали з цим якомога менше клопотів. Тут можна підібрати буквально усе, а великий асортимент товарів задовільнить будь-який смак.

Популярним подарунком для колег по роботі є блокнот, щоденник та планер. Особливо зараз, коли часто зникає «світло», тому записи у гаджетах робити незручно. Для ділових людей блокнот просто необхідний, а його дизайн може підкреслити статус людини.

- Чоловіки та жінки люблять різні блокноти та щотижневики. Зазвичай, спочатку люди дивляться на колір та виконання обкладинки. Вона може бути м’яка, буває з нанесеним візерунком, буває схожа на шкіру, а може нагадувати картон.

Зараз дуже модні блокноти на патріотичну тематику. Наприклад, блокнот, де на обкладинці вишиванка, розбирають одразу, - розповідає керуюча магазином «Офіс Центр», що на вулиці Соборній, 2 А у Рівному, Наталія Мазурик.

У магазині розповідають, що вже після вибору обкладинки людина звертає увагу на функціонал блокнота. Дехто обирає щоденники.

Це такий блокнот з пронумерованими сторінками і датами. Всередині ще може бути доповнення з різними картами, відстанями та святами. Вартість такого блокнота складає від 159-ти до 650 гривень.

Деякому підходять щотижневики. Тобто на кожному аркуші такого блокнота вже розписаний тиждень. Їхня вартість приблизно 230 гривень. Для певних записів та розрахунків купують спеціалізовані блокноти. Планінги коштують від 225 – до 400 гривень.

Творчі люди цікавляться скетчбуками. Це спеціальні блокноти для малювання та ескізів. Особливість скетчбуків у чистих аркушах. Їх вартість від 65 до 550 гривень. 

Є й комбіновані блокноти. Вони одночасно поєднують у собі місце для замальовок та записів. Їм надають перевагу архітектори. Вартість такого блокнота складає близько 500 гривень.

Розмір блокнота залежить від цілей використання. Зазвичай, школярі зупиняються на записниках «А-6» формату. Адже вони невеликі та зручні для переміщення. Студенти купують блокноти «А-4» формату, щоб у них було зручно конспектувати. В свою чергу, дорослі зупиняються на форматі книжечки.

У подарунок керівникові можна обрати ручку, олівець, записник, стікер та папір для нотатків однієї серії. Такий подарунок поєднуватиметься та перекликатиметься між собою в кольорі.

- Буває, до нас приходять люди, які просять, щоб усі товари між собою перекликалися. Бо їм подобається, коли усе виконано в одному тоні. Для таких клієнтів ми пропонуємо товари польської фірм «Interdruk», - уточнює Наталія Мазурик.

Усіх відвідувачів чекають за адресою:

- вулиця Соборна, 2 а (біля «Укрексімбанку»);

ПН-ПТ: 09.00 - 20.00

СБ: 09.00 - 18.00

НД: 9.00 - 18.00

 

 Реклама


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також