«БМВ» підбив у Рівному припаркований «Хюндай» і намагався втекти

887 0

Ми у соцмережах:

«БМВ» підбив у Рівному припаркований «Хюндай» і намагався втекти

Патрульні розшукали учасника автопригоди, він був з ознаками алкогольного сп’яніння.

Нещодавно, близько 22-ї години, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Соборній сталася ДТП: "БМВ" наїхав на припаркований автомобіль "Хюндай". Постраждалих немає. Не зупиняючись, "БМВ" поїхав з місця пригоди.

Патрульні оперативно встановили водія та транспортний засіб і за короткий час розшукали його. Автомобіль мав механічні пошкодження, характерні для ДТП. Чоловік не заперечував, що керував авто під час автопригоди. Причину залишення місця ДТП він не пояснив.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік став переконувати, що алкоголь він вживав вже вдома після того, як повернувся. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу "Драгер". Результат — 2,55 проміле.

На водія патрульні склали адміністративні матеріали:

протокол за статтею 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП);
протокол за ч.4 статті 130 (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю);
протокол за статтею 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Патрульні поліцейські Рівненщини нагадують водіям, що від їхньої відповідальності залежить життя і здоров’я учасників дорожнього руху. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також