БМВ влетів у залізобетонну огорожу: одна людина загинула, ще двоє - у лікарні (фото, відео)

9407 0

Ми у соцмережах:

БМВ влетів у залізобетонну огорожу: одна людина загинула, ще двоє - у лікарні (фото, відео)

Сьогодні о 01:38 до Служби порятунку Рівненщини за номером "101" надійшло повідомлення про те, що в на вулиці Басівкутській у Рівному сталася дорожньо-транспортна пригода.

Рятувальники встановили, що легковий автомобіль БМВ зіткнувся із залізобетонної огорожею. Одна людина загинула, а ще дві людини - отримали травми різного ступеню тяжкості та госпіталізовані в лікувальні заклади м.Рівне. Рятувальники відразу ж відключили акумуляторні батареї та змили паливо-мастильні матеріали з проїжджої частини.

До надання допомоги було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та 11 рятувальників. Обставини даної дорожньо-транспортної пригоди з'ясовує поліція.

PitBull Рівне тим часом повідомляє у Фейбуці, що у водія були ознаки алкогольного сп'яніння. У дописі йдеться:

- Нам досить часто задають питання - "Навіщо ви цим займаєтесь, навіщо витрачаєте свій час, пальне, деколи здоров'я, вештаючись нічним містом?" Відповідь одна - наші активісти намагаються зробити все, щоб такого не траплялося. На фото ДТП по вулиці Басівкутьська, одна людина загинула, двох забрала швидка. Менше всіх постраждав водій в якого були ознаки алкогольного сп'яніння... На жаль, цього разу цей автомобіль ми не виявили, його не зупинили патрульні — результат на фото.

Тим часом поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля «БМВ 525», 25-річний рівнянин Артем Герасимчук не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку,  не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини, де допустив зіткнення із металевим стовпом та огорожею. Від меддопомоги він відмовився.
 
відділ комунікації поліції Рівненщини повідомив, що  28-річний пасажир з міста Вараша помер на місці події. У ДТП травмувалося ще двоє пасажирів: у 27-річного жителя Рівного діагностували закриту черепно-мозкову травму та політравму, а в його однолітка із села Грушівка Березнівського району — закриту травму грудної клітки, перелом двох ребер. Водій легковика від госпіталізації відмовився. За зовнішніми ознаками він перебував у стані сп’яніння, втім від проходження медичного освідування відмовився.
 
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, авто забрали на спецмайданчик у селі Городок. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також