Бо потрібна допомога: рівненські енергетики знову поїхали на Херсонщину

517 0

Ми у соцмережах:

Бо потрібна допомога: рівненські енергетики знову поїхали на Херсонщину

Допомагають відновлювати те, що було пошкоджено під час окупації.

 - Минулого тижня до нашого товариства в чергове звернулися енергетики АТ «Херсонобленерго» з проханням про професійну допомогу. Як відомо персонал ПрАТ «Рівнеобленерго» з жовтня минулого року підтримує колег-енергетиків, наших співвітчизників на деокупованій Херсонщині, яким повертає електропостачання після місяців його відсутності, а подекуди й більше. Цього разу у херсонців виникла потреба у додаткових руках для встановлення, налаштування, заміни, технічної підтримки та обслуговування електролічильників у північній частині Херсонщини.  У листі зазначається, що допомога знадобилася, зважаючи на пошкодження внаслідок ворожих обстрілів, - розповіли у Рівнеобленерго.
 
Тож від початку цього тижня троє працівників рівненського підприємства допомагають у відновленні обліку електричної енергії. Наразі вони перебувають у Бериславському районі Херсонської області.
 
- Це працівники відділ технічного аудиту: майстри Володимир Шадюк, Петро Колодич та електромонтер з експлуатації електролічильників Олег Юрчук.  Рідне підприємство забезпечило їх автотранспортом для проведення робіт та усім необхідним для виконання обов’язків у небезпечних умовах, пов’язаних з безпосередньою близькістю до ведення бойових дій.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також