Бордель у Рівному - цілодобово

39508 0

Ми у соцмережах:

Бордель у Рівному - цілодобово

Про те, що численні приватні лазні та сауни, особливо ті, що працюють у пізню пору доби, є насправді борделями, давно знають навіть стовпи на вулицях, де ці «лазні» знаходяться. Про це «не знали» лише у поліції.

За цим високим парканом — сауна «Ай-Петрі»

Поліціянти затримали на гарячому 25-річну повію, що надавала «релакс-послуги» одразу двом клієнтам, а також власника закладу — 47-річного Олега Татьяненка. Двох «клієнтів» поліція відпустила — виявилось, що під час отримання тих самих «послуг» вони виконували «спецзавдання», допомагаючи правоохоронцям викрити підпільний бордель. Як розповідають у поліції, повідомлення, що власник лазні на Дубенській, 113-А пропонує клієнтам «секс-послуги» та підшуковує їм жінок, отримали ще влітку. Кілька місяців документували та збирали докази. Минулого тижня спланували операцію викриття: постійні клієнти принесли марковані фарбою гроші, які й вилучили у власника сауни після оплати. За лазню та за одну жінку на двох ті заплатили 700 грн. Поліцейські не приховують: інтимні послуги у лазнях набувають все більшої популярності. Можна знайти і «дешеві» варіанти, і «елітні» — по 1000 доларів. Недавно подібну сауну «накрили» у Сарнах. Скільки таких працює у Рівному — не називають, але запевняють, що подібні місця відстежують і їхніх власників затримуватимуть. На початку грудня, наприклад, на Соборній у Рівному затримали 30-річного власника масажного салону, який, за версією слідства, втягував молодих клієнток у проституцію — пропонував їм «попрацювати» з іншими відвідувачами його масажного салону.

сауна «Ай-Петрі»

Прізвище 47-річного господаря із Дубенської у поліції не називають. Проте його легко можна знайти на публічній кадастровій карті. Земельну ділянку під лазнею з 2015 року орендує у міської ради Рівного Олег Татьяненко, який свого часу, як видно з відкритих джерел, надавав послуги таксі у Криму. — Це чистої води підстава, — зазначив п.Олег у телефонній розмові з журналістом. — У мене справді вилучили гроші, але я їх взяв за послуги сауни (в Інтернеті зазначено, що година в «Ай-Петрі» коштує 120 грн. — Ред.). Дівчина прийшла з чоловіками. Ті були моїми постійними клієнтами. Рік ходили до мене. Не думав, що так підставити можуть. Зараз працюю з адвокатом. Власнику сауни, поки триватиме слідство, міру запобіжного засобу не обиратимуть. Лазню також ніхто не закривав. «Ай-Петрі», до слова, працює у Рівному вже давно. Раніше вона належала родині бізнесменів Ботвінчуків. Біля сауни також колись був однойменний мотель з баром. Власника лазні на Дубенській притягуватимуть до відповідальності за «сутенерство та неодноразове втягнення жінок у проституцію». Стаття 303 Кримінального кодексу передбачає за це покарання від чотирьох до семи років позбавлення волі. Кількість жінок, які «співпрацювали» із власником лазні та приїздили на його прохання до клієнтів, правоохоронці ще встановлюють. Затриману 25-річну та всіх, чию причетність до секс-бізнесу на Дубенській вдасться довести, тільки штрафуватимуть. Іншого покарання законодавством не передбачено. Сума штрафу — від 85 до 170 грн. для тих, кого затримають вперше. А для тих, кого правоохоронці протягом року вже притягували до відповідальності за заняття проституцією, — від 136 до 255 грн. Покарання для чоловіків, які замовляють секс-послуги, взагалі не передбачено.

Сергій ТКАЧЕНКО.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також