Бордель збанкрутував через коронавірус

1803 0

Ми у соцмережах:

Бордель збанкрутував через коронавірус

Найбільший бордель Європи збанкрутував через COVID-19

 Заклад, в якому надавали секс-послуги, оголосив про банкрутство. П'ять місяців простою призвели до фінансового краху. Секс-працівниці продовжують нелегально працювати в інших місцях і в гірших умовах.

 Найбільший бордель Європи Pascha в Кельні, Німеччина, оголосив про банкрутство. Фінансового краху заклад зазнав через карантин у зв'язку з пандемією коронавірусу, пише Express.

 Бордель  Pascha - це 11-поверхова будівля, в якій працювали 120 секс-працівниць і 60 осіб персоналу, включаючи охорону, масажистів, кухарів, перукарів, електриків і прибиральників.

 У борделі було понад 100 кімнат, де працювали повії. У фірми також були власний ресторан, кав'ярня, пральня, солярій, салон краси та ін.

 Зараз там живуть тільки дві дівчини, оскільки у них немає ніякого житла, а знімати квартиру їм нема за що.

  За словами керуючого Арміна Лобшайда, на рахунках борделю немає грошей, оскільки все вже витрачено за п'ять місяців простою.

 Водночас Лобшайд додав, що не оголосив би банкрутство, якби чиновники гарантували, що публічний будинок можна буде відкрити наступного року. Замість цього вони просто відкладали дату відкриття кожні два тижні.

 У Німеччині заборонена діяльність таких закладів, щоб уникнути зараження коронавірусною інфекцією.

  Керуючий зазначив, що заборона на діяльність подібних закладів лише погіршить ситуацію. Секс-працівниці все одно продовжують працювати, але нелегально і в гірших умовах.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також