Борошно від Третяка: де у Рівному його можна отримати безкоштовно

3734 0

Ми у соцмережах:

Борошно від Третяка: де у Рівному його можна отримати  безкоштовно

27 травня у Рівному розпочали видачу борошна для жителів громади від Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Programme. Завдяки перемовинам та співпраці міського голови Рівного Олександра Третяка вже сьогодні організували пункти роздачі борошна у церквах та 10 школах міста.

 - У нас з чоловіком пенсія невелика, у першу чергу, оплачуємо комуналку, далі на ліки багато йде, бо ж здоров’я не те, а на продукти вже що лишається, то не так багато. Тому дуже вдячні міському голові, що зумів зорганізувати нам таку допомогу, - говорить пенсіонерка Людмила.

За словами міського голови, Рівне отримало 1200 тонн борошна. Таким чином, його зможе отримати близько 60 відсотків мешканців громади.

- У період війни докладаємо максимум зусиль для підтримки жителів нашої громади. Саме тому організували роздачу борошна, яке отримали завдяки моїм домовленостям з Всесвітньою продовольчою програмою ООН. Загалом за угодою ми отримали 1200 тонн борошна. Частину — 700 тонн — передали обласній військовій адміністрації, аби вони могли розповсюдити по районах, - говорить Олександр Третяк. - Плануємо, що зможе отримати по 5 кілограмів близько 60 відсотків жителів громади. Це такі категорії, як люди старші 60 років, люди з інвалідністю, сім'ї, де є діти, малозабезпечені, одинокі матері або батьки. Фактично чи не кожна сім'я нашого Рівного має можливість отримати борошно.

Від початку роздачі біля шкіл вишикувалися черги з охочих. Нагадуємо, при собі для отримання борошна потрібно мати документи - паспорт та відповідне посвідчення або довідку (пенсійне, МСЕК, ВПО та інше).

Роздача борошна триватиме до 3 червня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також