Бойовики взяли у полон військовика з Рівненщини

3525 0

Ми у соцмережах:

Бойовики взяли у полон військовика з Рівненщини

Боєць 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Андрій Качинський, який у ніч на 29 грудня 2018 року зник у зоні Операції об’єднаних сил, потрапив у полон бойовиків.

- У зв’язку з поширенням підконтрольним російсько-окупаційним військам ЗМІ відео з поясненнями Андрія Качинського, повідомляємо наступне: Так, на відео дійсно військовослужбовець нашої бригади. Ми розуміємо, що дані пояснення отримані під тиском та жодним чином не засуджуємо його за це. Більш того, підкреслюємо, що він не може нести відповідальність за свої слова, - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці бригади у Фейсбуці.

Бригада робить все можливе для якомога скорішого повернення бійця додому.  До процесу залучені міжнародні організації. Близьким Андрія надається всебічна підтримка. Андрій Качинський -  із села Берестівка Володимирецького району Рівненщини. Військовик у відео, яке бойовики оприлюднили на каналі в YouTube, розповідає, що пішов служити у військо, бо скоїв напередодні злочин та боявся, що поліція його за це покарає.

2 січня бойовики ДНР заявили, що схопили українського військовослужбовця. Військовик, нібито, намагався проникнути на територію ДНР.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також