Браконьєрів з Рівненщини зловили на Хмельниччині

1287 0

Ми у соцмережах:

Браконьєрів з Рівненщини зловили на Хмельниччині

На порушників поліцейські склали три адмінпротоколи та відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного полювання.

Правоохоронці спільно з лісовою охороною державного підприємства «Ізяславське лісове господарство» під час вечірнього патрулювання на території Плужненського лісництва, що належить до природозаповідного фонду, виявили двох чоловіків, які займались незаконним полюванням.

 

Порушниками виявились двоє 34-річних мешканців Острозького району, що на Рівненщині. Пересувались чоловіки на автомобілі «Хюндай Туксон» з номерними знаками тимчасової реєстрації. Також у них вилучили мисливський карабін з приладом нічного бачення, належним чином не зареєстрований.

 

На порушників поліцейські склали три адмінпротоколи: за керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, за невиконання вимог про зупинку та за порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів.

Крім того, слідчі Шепетівського райуправління поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного полювання в заповідниках або на інших територіях та об'єктах природно-заповідного фонду за попередньою змовою групою осіб. Наразі проводяться усі необхідні слідчі дії, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також