Браконьєрів залишили без сіток

1632 0

Ми у соцмережах:

Браконьєрів залишили без сіток

Рівненський рибоохоронний патруль знищив понад 5 км заборонених знарядь лову

Рівненський рибоохоронний патруль знищив конфісковані заборонені знаряддя лову. Було утилізовано 416 сіток, «павуків», «екранів», неводів, ятерів, електроловів та акумуляторних пристроїв. Загальна довжина знищених сіток склала 5 977 метрів.

Утилізовували ті знаряддя лову, згідно яких судами було прийнято рішення щодо їх знищення, а також наряддя лову, які вилучені за актами безгосподарського майна.

Під час знищення була присутня комісія у складі представників Рівненського рибоохоронного патруля, Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Рівненській області, Департаменту фінансів Рівненської ОДА та Головного управління ДФС у Рівненській області.

Нагадуємо, торік працівниками Рівненського рибоохоронного патруля було викрито 836 порушень природоохоронного законодавства. Під час рибоохоронної діяльності у громадян вилучено 189 од. заборонених знарядь лову (164 сітних, 18 колючих і 7 електроловів). Знаряддя лову, які вилучались згідно складених адміністративних протоколів, зберігались в Управлінні до прийняття відповідного рішення у суді.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також