Брат головного поліцейського Волині тепер також полковник

2423 0

Ми у соцмережах:

Сергій Крошко - на фото ліворуч

Чергове спеціальне звання «полковник поліції» отримав сьогодні заступник начальника ГУНП в Рівненській області — начальник кримінальної поліції Сергій Крошко.

38-річний Сергій Крошко менше року керує кримінальної поліцією Рівненщини. До цього він очолював Житомирський відділ поліції. Його старший брат, 44-річний полковник Юрій Крошко, нині обіймає посаду начальника ГУНП у Волинській області.

Крім того, за оперативне розкриття резонансного злочину, а саме умисного вбивства у м. Корець, сьогодні у Рівному оголосили подяку п’ятьом працівникам поліції: Віктору Васируку, Сергію Знаменцю, Сергію Користинському та Олегу Федорчуку.

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків та забезпечення публічної безпеки і порядку під час проведення параду у м. Києві за нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України оголосили подяку Олександру Бойчурі, Андрію Боткіну та Станіславу Горковцю.

Керівник поліції Рівненщини Олексій Камишанський привітав підлеглих та підкреслив, що так гідно треба працювати всім і надалі.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також