Брата, який вступав у статеві відносини із сестрою, відправили в СІЗО

2412 0

Ми у соцмережах:

Брата, який вступав у статеві відносини із сестрою, відправили в СІЗО

Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу 26-річному зловмиснику відбулося вчора, 24 вересня, у Гощанському районному суді.

 Одинадцятого серпня цьогоріч надійшов рапорт старшого інспектора сектору ювенальної превенції Рівненського районного управління поліції, що до неї зателефонувала працівниця Гощанської сільської ради та повідомила, що до неї звернулась 15-річна жителька одного із сіл Рівненського району й розповіла, що протягом тривалого часу її рідний по матері 26-річний брат вступав із нею у статеві зносини.

Слідчо-оперативна група із місця події — житлового будинку, де мешкають брат із сестрою, вилучили речові докази. 
Зловмисник у скоєному зізнався. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 155 КК України (статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, вчинені близьким родичем). У рамках кримінального провадження призначено ряд експертиз, зокрема й психолого-психіатричні потерпілої та підозрюваного.

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав 26-річному підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

За скоєне йому може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

У рамках кримінального провадження правоохоронці також перевіряють відомості щодо вчинення підозрюваним інших злочинів проти статевої свободи та недоторканості  15-річної потерпілої.

Поліцейські встановили, що брат із сестрою проживають у будинку разом із бабусею, дідусем та молодшою сестрою. Сім’я перебуває на обліку як така, що опинилася у складних життєвих обставинах. Адже батько перебуває у місцях позбавлення волі, а матір — позбавлена батьківських прав. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також