Брату заступника голови — понад 2,5 мільйона з бюджету

1129 0

Ми у соцмережах:

Брату заступника голови — понад 2,5 мільйона з бюджету

У південно-східній частині Березного зводять новий житловий масив. Міська рада недавно провела тендер на прокладання туди електромережі. Торги виграла фірма "Елікон" Сергія Приварського, брата першого заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського.

До кінця 2017 року ТзОВ "Елікон" має забезпечити електроенергією 356 ділянок під будівництво. За це з міського бюджету Березного отримає близько 2,67 млн. грн. Єдиним конкурентом фірми Сергія Приварського на конкурсних торгах було рівненське підприємство Лесі Шекель "Вестінвестбуд", яке пропонувало прокласти електромережу за 2,7 млн. грн. До слова, пані Шекель свого часу працювала на тому ж підприємстві, що і Юрій Приварський — на приватній фірмі "Фіалка", що належить родині бізнесменів Фалко. Сергій Приварський запевняє, що родич-посадовець виграти торги йому не допомагав:

— Брат дізнався про те, що "Елікон" виграв тендер, із ЗМІ. Але злі люди тепер багато що говорять… Моя фірма нечасто виграє тендери. Та й їх по забезпеченню електропостачання мало проводять. У Березному ми повинні будемо встановити три комплектні трансформаторні підстанції, 356 електроопор та прокласти 1,5 кілометра кабелю.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також