Брендові жіночі сумки: які зараз у моді

1113 0

Ми у соцмережах:

Брендові жіночі сумки: які зараз у моді

Для кожної жінки сумка – це як частина улюбленої колекції. З шопером зручно ходити за покупками, адже він є містким. Сумка-портфель – ідеальний варіант для офісу, оскільки поміщає в собі ноутбук, блокнот та всі інші необхідні речі. Маленька через плече робить руки вільними під час довготривалих прогулянок та інших активностей.

А яскравий клатч дозволяє відчути себе елегантною леді під час святкового заходу. І таких аксесуарів багато не буває! Втім вибір чергової сумочки іноді перетворюється на випробування, адже потрібно обрати ту, яка зараз на модній хвилі й максимально вам підходить. У статті ми допоможемо вам розібратися у цій нелегкій справі.

Як правильно вибирати брендові жіночі сумочки

Оригінальні брендові сумочки є якісними. Завдяки використанню найкращих матеріалів з рівномірною текстурою, міцним швам та ретельно продуманому крою такі аксесуари слугують кілька сезонів, зберігаючи свій зовнішній вигляд в ідеальному стані.

Оригінальні сумочки, можно подивитися за посиланням - https://outletberry.ua/zhenskoe/aksessuary/sumki/sumochki/Оригінальний дизайн, у якому останні тенденції переплітаються з цікавими творчими задумами, – ще одна особливість фірмових сумочок. Розгляньмо, які аксесуари зараз на модній хвилі:

♦ В'язана чи плетена – хіт, який вписується в образи теплої пори року. Солом’яна, з рафії, ажурна, в'язана крючком чи в стилі макраме – будь-яка з них виглядає автентично, особливо якщо зроблена власноруч натуральними нитками.

♦ Oversize – вдалий варіант для тих, хто любить носити все найнеобхідніше з собою. У цьому сезоні дизайнери зробили такі сумки величезними, схожими на дорожні валізи.

♦ Сумка-відро – такий аксесуар у формі популярної посудини для зберігання овочів та фруктів цього сезону дивує величезним різноманіттям матеріалів. З натуральної шкіри, замші чи сітчаста у вигляді авоськи – будь-який варіант має цікаве виконання.

♦ Плюшева – м'яка з невеличким ворсом чи кудлата з більшими ворсинками дозволяє створювати затишні образи та грати на контрасті тканин в холодну пору року.

♦ З ланцюжками – тренд, який ставить яскравий акцент в образі. Причому ланцюжки можуть бути різними: великими, витонченими, металічними, пластмасовими, дерев'яними.

Звичайно, мода модою, а потрібно підбирати сумочку правильно. Адже від цього залежить загальна картина образу. В першу чергу звертайте увагу на розмір аксесуара. Він повинен відповідати вашому зросту. Так, невисоким дамам підходять маленькі сумки, а жінкам з модельним зростом – великі та об'ємні. Важливий момент: аксесуар повинен трішки не доходити до талії.

Також варто враховувати колір сумочки. Підбирати його потрібно згідно з кольоротипом вашої зовнішності. Так, світловолосим та русявим дамам більше підходять моделі пастельних відтінків: пудри, світло-рожевої троянди, какао, зелені тощо. А брюнеткам краще звернути увагу на яскраві бордові, коричневі та червоні відтінки. Безпрограшний варіант у будь-якій ситуації – чорна чи біла класика.

Як знайти фірмові жіночі сумочки по розпродажу

Справжня брендова сумочка коштує дорого. Це пояснюється поєднанням високої якості та оригінального дизайну. Але чи реально знайти хороший аксесуар за прийнятною ціною? Цілком! Зробити це ви можете в аутлеті. Він являє собою магазин, який нагадує моно- чи мультибрендовий бутик, але у ньому продаються оригінальні брендові речі з тогорічних сезонів з хорошою уцінкою. І для того, щоб потрапити на такий розпродаж, не потрібно чекати певного свята, адже він триває цілий рік.

А якщо у вас немає часу на походи таким фешн простором та примірку однієї сумочки за іншою перед дзеркалом, є чудова альтернатива – онлайн-аутлет. Він дозволяє впродовж кількох хвилин замовити аксесуар з будь-якого куточка України, не виходячи зі свого затишного дому чи офісу. Експериментуйте зі своїми образами кожного дня, а брендова сумочка допоможе вам у цьому!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також