Брейн-ринг РАЕС зібрав рекордну кількість команд

364 0

Ми у соцмережах:

Брейн-ринг РАЕС зібрав рекордну кількість команд

Брейн-ринг на тему «Атомна енергетика: сьогодення і майбутнє» відбувся в інформаційному центрі РАЕС «Полісся». До заходу долучились учні 9–11 класів закладів середньої освіти зони спостереження РАЕС. Всього — 10 команд.

Брейн-ринг — це традиційний захід, який щороку проводить Рівненська АЕС для старшокласників з просвітницькою метою та для популяризації атомної енергетики.

— Приємно, що з кожним роком молодь активніше долучається до таких заходів. Цьогоріч участь взяла рекордна кількість команд. Такі івенти дуже важливі для нас, адже діти — наше майбутнє. Брейн-ринг — це чудова можливість проявити себе, відчути свої сили і, звісно, здобути нові знання, друзів та емоції, — відзначив заступник генерального директора РАЕС з персоналу Олег Килюх.

Учасниками брейн-рингу стали десять команд: усіх шести ліцеїв Вараша, Більськовільського ліцею, Рафалівського та Рафалівського Петропавлівського ліцеїв, а також Володимирецького ліцею «Колегіум».

Ще до початку брейн-рингу було оголошено сигнал повітряної тривоги, тому учасники, вчителі та конкурсна комісія зустрілись в укритті. Проте це не завадило розпочати гру, адже було велике бажання позмагатись в інтелектуальному батлі. Після «відбою» брейн-ринг продовжили у залі. Всі команди проявили кмітливість, уважність і спритність. Кожна гра була напруженою і цікавою.

Підрахунок балів та вирішення суперечливих питань здійснювала конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники різних структурних підрозділів РАЕС. Захопливо провів гру ведучий Іван Чепурко — працівник навчально-тренувального центру РАЕС.

За правилами, спочатку команди зіграли груповий етап. Потім — батли за третє і перше місця. У підсумку перше місце виборола команда Вараського ліцею № 1, друге — Вараського ліцею № 2 та третє — Вараського ліцею № 6.

На завершення заступник генерального директора РАЕС з персоналу Олег Килюх вручив грамоти командам-призеркам та подарунки всім учасникам брейн-рингу. Всі команди будуть заохочені грошовими преміями. Також голова ВП ГО «Українське ядерне товариство» в Рівненський області, начальник управління інформації та зв’язків з громадськістю Сергій Гуцало відзначив призом учня Вараського ліцею № 1 Семена Горбенка, який став найактивнішим учасником впродовж усієї гри.

На думку капітана команди-переможниці, учня Вараського ліцею № 1 Артема Сидоренка, ретельна підготовка, командний дух і здорова конкуренція — ось запорука успішної гри:

— Я вже не перший раз беру участь у брейн-рингу, адже це чудова можливість потренувати мозок, реакцію та дізнатись нову інформацію. Ми завдячуємо перемозі нашому вчителю та я особисто дякую всім учасникам своєї команди за спільну перемогу.

Марія Ковальчук.
Фото: Надія Тимофєєнко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також