Броньовані двері замість квартплати

3111 0

Ми у соцмережах:

Броньовані двері замість квартплати

В ніч на 27 травня з електрошафи на загальній сходинковій клітці біля наших квартир хтось викрав автоматичні вимикачі. Про крадіжку ми повідомили у міліцію, інформаційну службу міськвиконкому 053 і диспетчера ЖКП «Паркове» (колишній ЖЕК №3). Але що з того, зловмисників ще не спіймали, а ми змушені обходитися без світла.

В ніч на 27 травня з електрошафи на загальній сходинковій клітці біля наших квартир хтось викрав автоматичні вимикачі. Про крадіжку ми повідомили у міліцію, інформаційну службу міськвиконкому 053 і диспетчера ЖКП «Паркове» (колишній ЖЕК №3). Але що з того, зловмисників ще не спіймали, а ми змушені обходитися без світла. Диспетчер ЖКП сказав, що в них автоматичних вимикачів немає, а тому нам необхідно самим купити їх на базарі. Але ж у нас квартири не приватизовані, тому вважаємо, що відновити електропостачання до наших квартир ЖКП мало б за свій рахунок.

Ігор ВЛАСЮК, вул. С. Бандери, 1-б.
Коментує головний інженер ЖКП «Паркове» Володимир Носар: — Хоча електрошафи на загальних сходинкових клітках насправді власність ЖКП, на жаль, у даному випадку зарадити мешканцям ми не можемо. У нас немає в запасі автоматичних вимикачів.Тому мешканцям і було запропоновано купити їх на базарі. Якщо вони при цьому представлять у ЖКП витратні документи, затрачені ними гроші ми врахуємо як квартплату. До речі, мова йде про суму досить незначну, автомат коштує якихось сім гривень. І ще про одне. Крадіжки різного технічного обладнання з під’їздів житлових будинків набули повального характеру і завдають значних збитків. Ми вже і в міліцію зверталися, щоб цьому зарадити, але все одно крадуть. Тому вихід з ситуації вбачаємо у тому, щоб мешканці самі оберігали спільне майно. А саме, встановлювали у під’їздах броньовані вхідні двері з кодовим замком. Щоб ніхто сторонній не міг потрапити у будинок. Такий захист вже мають кілька житлових будинків на вулицях С.Крушельницької та С.Бандери. При цьому гроші, які мешканці здавали на встановлення дверей, ми зарахували в рахунок квартплати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також