Будь людиною

1537 0

Ми у соцмережах:

Будь людиною

У парку культури і відпочинку імені Т. Шевченка волонтери роздавали рівнянам малинові браслети з написами «Залишайся людиною», які стали символом відмови від насильства у стосунках.

— Одягаючи на руку такий браслетик, кожна людина отримує нагоду задуматися над кліматом у своїй родині, — каже організатор акції Тарас Дроздовський, — звернути увагу на слова, які ми кожного дня говоримо найдорожчим людям. Разом із браслетами волонтери роздавали інформаційні картки з номерами гарячої лінії з питань протидії насильству та захисту прав дитини.

 
— Сьогодні під час проведення акції нам зустрічались похмурі, заклопотані батьки, які вийшли на прогулянку з своїми дітками до парку, і коли ми пропонували одягти цей малиновий браслет — протест проти насилля в сім”ї, на їхніх обличчях з’являлися щирі посмішки і ми чули слова вдячності. Це зігрівало душу, — розповідає одна із співорганізаторів акції Інна Антонець. Протягом двох з половиною годин учасники акції роздали понад півтисячі браслетів. Організатори сподіваються, що завдяки цій акції збільшилося коло людей, які виховуватимуть своїх дітей в атмосфері любові та злагоди.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також