«Буде дешевше, ніж вдома»: у міській лікарні Рівного відкрили їдальню з меню на будь-який смак

3477 0

Ми у соцмережах:

«Буде дешевше, ніж вдома»: у міській лікарні Рівного відкрили їдальню з меню на будь-який смак

Сьогодні власник пивоварні «Рівень» Мар’ян Года та міські посадовці відкрили обіцяну їдальню в міській лікарні Рівного. За словами рівненського бізнесмена, ідея виникла в нього, коли ніс термос з їжею під час відвідин знайомого пацієнта лікарні. Обіцяє, що харчуватиме пацієнтів та їхніх родичів недорого.

В Рівненській міській лікарні врочисто з надувними кульками відкривали їдальню. Мабуть, відкриття оновленого відділення не є настільки значимим для закладу. Адже пацієнти та їхні відвідувачі до цього харчувалися або домашньою їжею, приготованою і принесеною заздалегідь, або купували щось у місцевих кіосках. Ще один варіант – їсти те, що готує і дає сама лікарня. Проте, як відомо, кошти на харчування пацієнтів міська рада виділяє мінімальні. Натомість п.Года обіцяє харчувати бізнес-ланчами з мінімальними ціновими закрутками.

-          Якщо вдасться заробити на тому 10%, то буде дуже добре, - каже підприємець. – Хоча я розглядаю це більше, як соціальний та іміджевий проект, яким може стати окупним хіба в майбутньому, коли вдасться відкрити серію їдалень в інших державних установах. Насправді нормальна столова в лікарні – це просто необхідність, щоб лікарям не було стидно зі своїми бутербродами приходити, а відвідувачам пацієнтів – носитися з термосами.

Їдальня розташовується в терапевтичному корпусі лікарні на першому поверсі, де раніше була аптека. Мар’ян Года взяв це приміщення в оренду і відремонтував. 

Специфіка їдальні в тому, що крім звичайного меню вона матиме ще і дієтичне.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також