Будинок рятували усім селом

1994 0

Ми у соцмережах:

Будинок рятували усім селом

Володимирецькі рятувальники спільно з місцевою пожежною командою ліквідували пожежу в житловому будинку

Пожежу в приватному житловому будинку в селі Каноничі Володимирецького району спалахнула 23 березня. . До місця події відразу було направлено черговий караул бійців 11-ої державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

Прибувши до місця пожежі,  рятувальники з’ясували, що пожежа виникла всередині житлового будинку. Всі приміщення заповнені димом. Існувала загроза поширення пожежі на значну площу та на покрівлю.

Рятувальники швидко провели бойове розгортання та, включившись в апарати із стисненим повітрям, подали на гасіння водяний ствол. Враховуючи віддаленість від місця пожежі вододжерел та неможливість забезпечити безперебійну подачу води для пожежогасіння, керівник гасіння пожежівирішив залучити резервний караул підрозділу та місцеву пожежну команду з сусіднього села. Згодом рятувальникам вдалося локалізувати пожежу та припинити її подальше поширення по горючому навантаженню. Спільними силами рятувальників місцевої пожежної команди с. Кідри та місцевого населення пожежу вдалося приборкати. Від повного знищення вогнем житловий будинок було врятовано.

Вогонь встиг пошкодити дві житлові кімнати, знищити перекриття над однією з кімнат, частково пошкодив домашнє майно в будинку.

Для ліквідації пожежі було залучено 3 пожежні автоцистерни та 9 рятувальників та працівників МПК.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також