Будинок в Італії - за 1 євро?

2025 0

Ми у соцмережах:

Будинок в Італії - за 1 євро?

У різних куточках світу можна придбати нерухомість за символічну суму. При цьому, є низка обмежень і умов, які потрібно виконати. Наприклад, одній американці вдалося за 1 євро придбати будинок в Італії.

 

Мередіт Теббоун, консультант з фінансів з Чикаго (США), ніколи не була на Сицилії. Але вона завжди мріяла купити будинок в Італії.

Самбука – одне з багатьох італійських міст, яке продає будинки за низькою ціною, щоб залучити нових мешканців. Із 1950-х років населення містечка скоротилося на 30%.

У квітні 2019 року міська рада Самбуки виставила на аукціон 16 покинутих будинків, ціна на які стартувала від 1 євро. Всі їх було продано, ще сотню купили в приватному порядку. Більшість покупців – американці.

Один євро – це лише стартова ціна. Претендент повинен залишити заявку на будинок, внести депозит і запропонувати свою ціну. Потім міська рада розглядає заявки і обирає тих, хто готовий заплатити більше.

Усі будинки продаються в середньому за 5000 доларів. Мередіт Теббоун уклала угоду на $ 5655, а учасник, який запропонував найвищу ціну (за інший будинок), заплатив близько $ 25 000.

Крім того, майже всі будинки, придбані за цією програмою, потребували ремонту вартістю близько 10 000 доларів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також