Будинок ветеранів – на фінальній стадії

2253 0

Ми у соцмережах:

Будинок ветеранів – на фінальній стадії

У Рівному завершують капітальний ремонт будинку ветеранів, що на вулиці Гур’єва. Голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян повністю профінансував ремонтні роботи ветеранського простору, який волонтери та ветерани між собою називають «Будинком мрії».

 У Рівному налічується близько шести тисяч ветеранів, членів їх сімей, а також тих військових, які продовжують нести службу, захищаючи наші кордони в зоні ООС.

- Цей проект - вдячність нашим захисникам, які стоять на захисті українських інтересів, бо війна продовжується, - каже Віктор Шакирзян. – Ми хочемо підтримувати їх, показувати їм, що вони нам потрібні і після того, як повернуться з фронту. Щодня приїжджаю сюди, щоб проконтролювати процес виконання будівельних робіт. Мрію, щоб наші ветерани почувалися тут, як вдома. Щоб знали, що ми їх дуже цінуємо.

За словами волонтера Вікторії Шинкаренко, ініціаторки відкриття Будинку ветеранів у Рівному - будівлі, де він буде знаходитись, – 140 років. Останнього разу тут робили ремонт у 1947 році.

- Тут були просто жахливі умови, стеля майже завалилася, - пригадує п.Вікторія. – І погляньте, що бачимо заразповністю капітально відремонтоване приміщення з чудовими білими арками, інклюзивним простором, пандусамидля тих, хто втратив на війні своє здоровя. Дуже важливо, щоб терапія нашим ветеранам надавалася в гідних і комфортних умовах. Тоді вона матиме очікуваний ефект.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також