Будинок загасили о другій годині ночі

4533 0

Ми у соцмережах:

Будинок загасили о другій годині ночі

Пожежу на вулиці Стуса у місті Костополі, яка спалахнула за кілька хвилин до восьмої години вечора, рятувальники гасили до другої години ночі.

Коли туди виїхало чергове відділення рятувальників 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Костопіль, вогнем вже повністю було охоплено дах двоквартирного одноповерхового цегляно-дерев’яного житлового будинку, розміром 15х12 метрів.  Все свідчило про надто пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. Існувала загроза перекидання вогню на два житлових будинки, розташовані поряд. 

Зважаючи на складність пожежі, керівник гасіння вирішив залучити додаткові сили та засоби.  Дуже ускладнювало гасіння пожежі велика кількість горючих матеріалів, що були на горищі. Там було багато книжок та паперу. Також горищне будинку було утеплене горючим матеріалом. О 22:00 пожежу було локалізовано, а о 02:05 її повністю загасили.  Жертв та постраждалих не має. Вогнем було знищено покриття та перекриття будинку по всій площі, речі домашнього вжитку та пошкоджено облицювання житлового будинку.

До ліквідації пожежі було залучено чотири одиниці техніки ДСНС, по одній пожежній машині з місцевої пожежної команди с. Мала Любаша, ВПО ТОВ «Свіспан Лімітед» та ДП "Костопільське лісове господарство".
Причина виникнення пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також