Будьте стриманими у словах та вчинках і не робіть поспішних висновків: астропрогноз на 19 липня

688 0

Ми у соцмережах:

Будьте стриманими у словах та вчинках і не робіть поспішних висновків: астропрогноз на 19 липня

 

Овен

У непевній ситуації допоможе інтуїція. Вам вдасться зрозуміти, до кого звернутися, щоб отримати пораду. Не переживайте, якщо помітите, що позиція родичів або коханої людини відрізняється від  вашої. Просто дотримуйтеся своєї точки зору.

Телець

 Сьогодні не варто вирішувати важливі справи, за можливості займіться ними в інший день чи навіть наступного тижня. Імовірно, що сьогодні вас буде дуже легко вивести із себе, тож не плануйте зустрічі з людьми, які теоретично можуть вас розгнівати або ж принести негатив.

Близнята

Сміливо беріться до діла – справи вам вдаватимуться як ніколи успішно. За можливості займіться спортом, це добре позначиться на здоров’ї та допоможе зняти напруження. Можливі образи, гострі ситуації, але намагайтеся контролювати свої емоції.

Рак

Загалом дню буде притаманна надмірна емоційність, є високі шанси зробити необдуманий імпульсивний крок. Сприятливий день для розумової роботи, а от за важкі фізичні завдання варто братися поступово. Вечір проведіть за заняттям до душі.

Лев

Не забувайте хоч трохи стежити за язиком, щоб не сказати зайвого. Наприклад, такого, що зачепить когось за живе або що видасть ваш секрет. Всі сьогоднішні проблеми намагайтеся вирішувати мирно. Гарний день для тих, хто хоче змін в особистому житті.

Діва
Задумані справи вдаватимуться, потрібно тільки вірити в себе і в те, що все вийде. Але не забувайте, що неділя – час для відпочинку. Природа, шашлик, плавання, спортивні розваги – саме те, що треба.  Вечір присвятіть читанню.

Терези

Сьогодні вам може дістатися на горіхи за чужі промахи і помилки. Винагородіть себе гарним відпочинком і чимось смачненьким. Але надто не захоплюйтеся – завтра початок робочого тижня і треба бути у формі.

Скорпіон
Старайтеся покладатися тільки на свої сили, а не на когось. Так ви зможете тверезо оцінювати стан справ і не потерпатимете від чужої неуважності. Уникайте будь-яких конфліктів і з’ясування стосунків.

Стрілець

Енергія сьогодні просто-таки битиме ключем – постарайтеся направити надлишок сил у творче русло. Спорт допоможе відновити душевний спокій і підвищити життєвий тонус. Будьте обачними в побуті. Можете розраховувати на підтримку рідних.

Козеріг

Самолікування може призвести до серйозних ускладнень – постарайтеся не жартувати зі своїм здоров’ям. Повсякденна рутина сьогодні даватиметься легко. Запасіться терпінням – фінансові сюрпризи вже близько.

Водолій

День ідеальний, щоб вирушити на прогулянку, особливо біля водойми. Життєдайний заряд сил гарантовано. Будь-яка робота, спрямована на творчість і пізнання, даватиметься легко. По можливості уникайте товариства випадкових знайомих.

Риби

Для тих, хто через високу зайнятість роботою чи навчанням нехтував особистим життям, сьогодні буде слушна нагода виправити ситуацію. Близькі люди подарують вам заряд тепла та наснаги. Постарайтеся провести якомога більше часу поза екраном смартфона, комп’ютера чи телевізора. Розширте своє коло спілкування в офлайні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також