- Будуть скорочені необов’язкові видатки, а гроші перенаправлені на ЗСУ, - секретар Віктор Шакирзян

1506 0

Ми у соцмережах:

- Будуть скорочені необов’язкові видатки, а гроші перенаправлені на ЗСУ, - секретар Віктор Шакирзян

Підтримка ЗСУ, програми спрямовані на підтримку ветеранів, лікування та реабілітацію поранених, підтримку родин загиблих героїв - основний пріоритет при формуванні бюджету міста Рівного на 2024 рік.

Про це сьогодні, 22 вересня під час наради з профільними заступниками, керівниками департаментів та управлінь наголосив секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Сьогодні під час наради з керівниками департаментів і управлінь виконавчого комітету чітко поставив завдання переглянути всі наявні цільові програми на предмет скорочення необов'язкових, в умовах військового стану, видатків, натомість чекатиму пропозицій по кожній галузі, по кожному напрямку, яким чином ми можемо посилити підтримку військових, наші можливості в напрямку лікування, а також фізичної та психологічної реабілітації ветеранів. Крім того, мною дано доручення в найкоротший термін розробити додаткові заходи, щодо підтримки членів родин наших полеглих Героїв. Українські воїни пожертвували своїм життям, здоров'ям, ставши на захист свого народу, на наш захист. Отже, тепер ми маємо взяти на себе обов'язок потурбуватись про їхні сім'ї, про їхніх дітей, дружин, літніх батьків. Вважаю, це найбільш важливим нашим пріоритетом при формуванні бюджету міста на 2024 ”, - зазначив Віктор Шакирзян.

Віктор Шакирзян додав, що окрім цього, кожен керівник управління чи департаменту, формуючи пропозиції до бюджету, мають чітко усвідомлювати, що, відповідно до ініціатив, озвучених урядом, надходження до міського бюджету від податку на доходи фізичних осіб буде значно скорочено. Тож, маємо дуже серйозно і виважено підійти до формування бюджету 2024, аби з одного боку вивести на належний рівень підтримку українських військових, а з іншого боку забезпечити надійну роботу об'єктів критичної інфраструктури міста в зимовий період. Важливо зробити все можливе і неможливе, аби в оселі рівнян безперебійно постачалось тепло, вода та електроенергія.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також