Будувати дитсадок на Північному у Рівному хочуть шість компаній – виграє «Янкор»

1639 1

Ми у соцмережах:

Фотографія - UA:Рівне

Днями на Prozorro відбувся аукціон, вартістю 128,2 млн грн. За таку суму у Рівному планують збудувати на місці довгобуду на вулиці Коновальця дитячий садок.

Тендер оголосив обласний департамент будівництва, хоча ідея добудувати дитсадок належить міській раді, яка, зокрема, повернула його у свою власність, розірвавши договір з МЕГУ, якому кілька років тому було продано недобуд.

В аукціоні взяли участь шість фірм. Наразі виграє «Архітектурне бюро Янкор», яке запропонувало найнижчу суму – 114,7 млн грн. Якщо тендерний комітет не знайде порушень у тендерній пропозиції, з фірмою підпишуть договір.

Зазначимо, що «Янкор» торік виграв на тендер на будівництво спорткомплексу на Макарова, вартістю 157 млн грн. Пропозиція фірми на тих торгах не була найдешевшою, проте кільком дешевшим учасникам було відмовлено.

Зареєстроване підприємство на Яну Лавренчук, чий чоловік Сергій Лавренчук є також засновником фірми «Укрбанпроект». Директор фірми -  Юрій Корнійчук.

Друге місце за ціновою пропозицією на торгах на будівництво дитсадка посіло вінницьке товариство «Будспец Монтаж», чия пропозиція лише на 1000 грн дорожча за «Янкор». Належить товариство вінничанину Віталію Кривку.

На 142 грн дорожчу пропозицію за «Будспец Монтаж» подало рівненське ТОВ «Фірма Опорядрембуд», яке належить Ірині Максимчук та Оксані Ляльчук і яке пов’язували з родиною Дубасів.

За 117,9 млн грн готове будувати дитсадок «Реноме-Євробуд», що входить у групу компаній «Реноме», яка належить Надії Гладкевич, директорці групи компаній «Реноме», бізнесменам Анатолію Кричильському, Сергію Бербенцю та Віктору Матчуку, колишньому народному депутатові та екс-голові Рівненської ОДА.

Товариство «Прогрес девелопмент компані», створене в Омиті Зарічненського району у 2017 році, готове будувати за 120,5 млн грн. Належить товариство рівнянці Наталії Чикун, яка має капітал ще у кількох підприємствах області.

Найдорожча пропозиція – у вінницького ТОВ «Консольстрой», яке належить вінничанину Володимирові Драпу. Товариство запропонувало 126,6 млн грн і єдине не торгувалося на онлайн-аукціоні.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також