Будують пекарню у бані

1578 0

Ми у соцмережах:

Будують пекарню у бані

У селі Селець Дубровицького району реконструюють колишнє приміщення сільської лазні під пекарню. Там випікатимуть хліб за угорською технологією та за рецептурою поліщуків.

У селі Селець Дубровицького району реконструюють колишнє приміщення сільської лазні під пекарню. Там випікатимуть хліб за угорською технологією та за рецептурою поліщуків. Домашній хліб буде без жодних хімічних домішок, запевнив керівник ТОВ "Дари Полісся" Віктор Дрозд. Втім, запозичені за кордоном технології дозволять продовжити термін його зберігання до тижня. Окрім традиційних буханців, будуть також оригінальні — житні та з додаванням льону. А для випікання використовуватимуть тільки дрова. Насамперед домашній хліб їстимуть місцеві родини, оскільки він буде дешевшим, аніж привезений у Дубровицький район із віддалених Луцька й Рівного. Щоденно в трьох печах випікатимуть по 6300 буханців вагою 830 грамів. Є також задумка пекти й сімейні двокілограмові хлібини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також