Була анархія, а стала монархія. І відкрилася правда, куди вели Україну всі наші вожді

1009 0

Ми у соцмережах:

Була анархія, а стала монархія. І відкрилася правда, куди вели Україну всі наші вожді

Спочатку монархія була в Україні, потім вона перекочувала до Росії. А тепер знову повертається в Україну. І це виглядає абсолютно природно. Бо свій народ постійно дурити не можна.

Коли Японія знайшла свою національну ідею і почала воювати, то її щастя від цього було зовсім недовгим. Бо у відповідь інтернаціональний солдат розчавив її своїм чоботом. А Америка скинула на Японію ще й дві атомні бомби в додаток. Після цього у мешканців Країни вранішнього сонця з’явилась японська мрія — відновити свою країну без агресії і націоналізму. І їм це вдалося. Але їхні острови Росія їм досі ще не повернула. Як і Крим Україні.

Те саме було й з німецьким націоналізмом. Німеччину тоді й без атомної бомби також повністю зруйнували і розділили. Так, як ділять Україну сьогодні. І хоча країну ще не повністю зруйновано, українська мрія вже починає з’являтись. А коли в Україну повернеться ще й совість, то розділити і знищити її вже буде неможливо. Бо в такому разі Україна також зможе збудувати собі сучасну державу і громадянське суспільство. А Росія вже не буде викрадати українських патріотів для своїх досліджень і зомбувань. Бо вони самі почнуть з’являтися в їхній владі, аби розтлумачити росіянам простими словами, хто вони такі і звідки взялися. І те, що Росія — це помилка історії, яку світова цивілізація все одно виправить. Тому що вся російська релігія, історія і культура викрадені в українців разом з пам’яттю київського князя Володимира Великого — монарха, творця і хрестителя Русі Київської, колись великої Української держави.

Отож, поки ще не пізно, проросійським українцям і русам бажано добровільно скласти зброю і повертатися під опіку нового президента України, монарха Русі Київської, Володимира Олександровича. На суд Божий в Україну, для її об’єднання і для спасіння своєї душі, а можливо, і тіла. Разом із вкраденими в українців вірою, історією, культурою, землею і мовою. Але без свого «великого хана». Бо повернулася правда.

Анатолій МІСЯЧЕНКО,
голова комітету з питань інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю громадської ради при Рівненській ОДА, голова Економічної спілки підприємців Рівненщини


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також