Бурштин до автомобіля не доніс

1781 0

Ми у соцмережах:

Бурштин до автомобіля не доніс

На вулиці Буковинській у Рівному працівники патрульної поліції зупинили біля автомобіль BАЗ-2104 30-річного рівнянина. Він ніс поліетиленові пакети з камінням, зовні схожим на бурштин.

При патрулюванні на вулиці Буковинський у Рівному  екіпаж помітив підозрілу особу біля автомобіля ВАЗ 21043. Чоловік наливав пальне в бак, не маючи при собі ні документів, ні ключів від цього авто. Патрульним 28-річний чоловік, який, до слова, неодноразово притягувався за крадіжки та керування в стані сп'яніння, пояснив, що це автомобіль друга і він заливає в нього пальне.

Під час поверхневої перевірки на задньому сидінні патрульні виявили пакет з камінням, ззовні схожим на бурштин. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, також виявила на передньому сидінні сумку синього кольору, в якій знаходилось 7 мобільних телефонів без сімкарт.

Також слідчі вилучили 3 пакети каміння, схожого на бурштин, вагою 4 кг.

За фактом придбання, зберігання завідомо одержаного злочинним шляхом майна розпочато досудове розслідування. У кримінальному провадженні, процесуальне керівництво в якому здійснює Рівненська місцева прокуратура, тривають слідчі дії з метою встановлення осіб, причетних до незаконних операцій з бурштином. 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також