Бурштинокопач під кайфом тікав на БМВ від копів по зустрічній смузі

1680 0

Ми у соцмережах:

Бурштинокопач під кайфом тікав на БМВ від копів по зустрічній смузі

Стали відомі деталі автомобільних “перегонів” у Рівному в ніч на 11 березня, коли 5 патрульних екіпажів переслідували правопорушника на БМВ на євробляхах. У затриманого, який, імовірно, прийняв наркотичні речовини, виявили 2 кілограми бурштину.

- Близько 22 години вечора черговий екіпаж патрульної поліції передав орієнтування на BMW срібного кольору, який не зупинився на вимогу патрульних, - розповів лейтенант патрульної поліції Андрій Ліснічук. - Він рухався з Луцька у бік Рівного по зустрічній смузі на високій швидкості. До переслідування долучилося ще чотири екіпажі патрульної поліції. Водій встиг в'їхати в Рівне і рухався від Луцького кільця по Соборній, далі на Чорновола, Міцкевича, Уласа Самчука, повернув на Грушевського і їхав у бік Житинського кільця. Постійно виїжджав на зустрічну смугу, ігнорував на перехрестях червоний знак світлофора, перевищував швидкість. Цим самим він створював аварійні ситуації. На щастя, ніхто не постраждав.

Врешті копам вдалося заблокувати водія на Житинському кільці трьома патрульними автівками. Спершу водій відмовлявся виходити із салону, проте згодом все ж погодився. Правоохоронці застосували щодо нього фізичну силу та кайданки. Водій знаходився у стані з ознаками наркотичного сп'яніння. На запитання поліції, що перевозить, він зізнався, що в багажнику у нього — 2 кілограми бурштину-сирцю. Разом з камінням патрульні виявили два цоколі від електричних лампочок та двогривневу купюру, загорнуту у трубочку. На цих предметах був білий наліт, наче їх використовували для вживання наркотичних речовин (вдихання). Водій - житель одного з північних районів, 1996 року народження. Його БМВ мало номери іноземної реєстрації. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також