Бути чи не бути спорткомплексу у Рівному?

1470 0

Ми у соцмережах:

Бути чи не бути спорткомплексу у Рівному?

Спорткомплекс на Макарова — багатофункціональна арена, яка зможе одночасно розмістити близько 3 тисяч уболівальників. На великому майданчику можна буде проводити матчі з ігрових видів спорту міжнародного рівня, а також виставки, презентації тощо…

Так презентували кілька років тому сучасну спортивну споруду, яка дуже необхідна Рівному. І розпочали ніби добре, і готово майже 70% залу для ігрових видів спорту, і... затихло.

На сторінці у Фейсбук рівненський журналіст Олексій Бухало опублікував фото грандіозного  будівництва з підписом: «Рівненський спорткомплекс: довгобуд чи місце спортивних подій? Дата закінчення будівництва — жовтень 2020.  Не схоже, що тут щось будують наразі».

Кілька слів про будівництво спорткомплексу на вул. Макарова сказала заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська на брифінгу 29 квітня:

– Не маючи фінансування на сьогодні з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), оскільки спорткомплекс не є в переліку "Великого будівництва", у нас є співфінансування місцевих бюджетів. Воно на цей рік становить 10 млн. Із цих грошей уже виділено 4 млн. Тому зараз проводяться роботи в межах цього фінансування.

А відомий спортивний журналіст Сергій Татаренко на сторінці Телеспорт так прокоментував перспективи спортивної споруди: «Гарний мав бути спорткомплекс… Але не біда, на ринок завжди можна перепрофілювати… Досвід є». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також