Бюджет Рівного без Шульги

911 0

Ми у соцмережах:

Бюджет Рівного без Шульги

Минулого тижня несподівано пішов з посади багаторічний керівник міського управління бюджету та фінансів Рівного Віктор Шульга. Саме до нього завжди зверталися депутати, коли потрібно було роз’яснити ту чи іншу цифру, що стосувалася розподілу коштів з міської скарбниці. А усі колеги незмінно відгукувалися про нього як про надзвичайно кваліфікованого фахівця, що «живе» цифрами. То що ж могло змусити піти з посади такого спеціаліста? Причому — не на пенсію. Адже Віктору Шульзі 57 років. Відомо лише, що звільнився він за власним бажанням.

Віктор Шульга, колишній начальник управління бюджету та фінансів:

— Дуже дякую за цікавість, але у мене все добре, ніяких проблем немає — ні з керівництвом, ні з якимись іншими моментами.

Галина Кульчинська, міська депутатка:

— Це серйозний кадровий виклик для міста. І не тільки тому, що Віктор Шульга досвідчений і професійний чиновник, який досконало розбирається у всіх тонкощах місцевого бюджетотворення... За два-три місяці почнеться підготовка до формування бюджету міста на наступний рік. Усі попередні 20 років Віктор Олексійович готував головні фінансові документи вчасно, грамотно і професійно і, що важливо, без зайвого галасу і метушні...

Віктор Шакирзян, секретар міської ради:

— Це було його особисте рішення. Колектив дуже важко сприйняв це все, але збережений і далі буде працювати. Натомість обов’язки начальника тимчасово візьме на себе заступниця Віктора Шульги — Оксана Герус. Думаю, вона справиться, теж має великий досвід.

Прикметно, що Віктор Шульга уже не перший керівник, який дістався у «спадок» ще від попередньої влади і хто пішов зі своєї посади. Так, минулої зими звільнився Ігор Остапенко, начальник міського управління торгівлі — вийшов на пенсію. А 2021-го припинила свою роботу в міськраді на той час очільниця управління комунальною власністю Наталія Поліщук — нині вона працює в юридичному відділі облдержадміністрації.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також