Бюджет Рівного отримав ще п’ять з половиною мільйонів гривень

1054 0

Ми у соцмережах:

Бюджет Рівного отримав ще п’ять з половиною  мільйонів гривень

Усі кошти надійшли від ліцензування продажу алкоголю і тютюну.

Упродовж січня-квітня поточного року управлінням контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Рівненській області було видано 2093 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 1174 та 919 ліцензій тютюновими виробами. До місцевого бюджету за право торгівлі пивом, алкогольними напоями і тютюновими виробами 5649,8 тис. грн., що на 45 тис. грн. більше, ніж торік.

Нині 2231 суб’єкт господарювання на Рівненщині займається роздрібною торгівлею алкогольними напоями та тютюновими виробами.

ГУ ДФС у Рівненській області повідомляє, що лише за наявності відповідної ліцензії, суб’єкти підприємницької діяльності, незалежно від форми власності, можуть торгувати алкогольними напоями та тютюновими виробами. Ліцензію можна отримати, звернувшись до Центру обслуговування платників з відповідною заявою та необхідними документами за місцем провадження суб’єктом господарської діяльності торгівельної діяльності. Не пізніше 10 днів календарних днів ліцензія або рішення про відмову із зазначенням підстав для відмови видається заявнику.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також