Бюджетні кошти Дубенського району використовувались неефективно

1316 0

Ми у соцмережах:

Бюджетні кошти Дубенського району використовувались неефективно

Фахівці управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели державний фінансовий аудит бюджету Дубенського району за період з 1 січня 2016 по 31 березня.2019 року. Під час аудиту було виявлено порушень, втрат доходів та неефективного використання бюджетних коштів на понад 30 млн гривень

Аудитори встановили, що 17,7 млн. грн.  витрачено з районної скарбниці на надання вторинної медичної допомоги  жителям районного центру, які не компенсовано з бюджету міста Дубно. Одночасно з районного бюджету спрямовувалися кошти на видатки, які не є першочерговими, пов’язані з утриманням установ, що фінансуються з державного бюджету, на загальну суму 2,5 млн гривень.

Аудитори Рівненщини виявили, що при незабезпеченні видатків на оплату праці, залишки коштів субвенції на освіту на суму 1,8 млн грн використовувало районне керівництво не на оплату праці педагогічних працівників, а на матеріально-технічне забезпечення. Здійснювався недостатній  контроль за надходженням плати за оренду водних об’єктів за чинними договорами оренди земельних ділянок, повідомила прес-служба управління Західного офісу Держаудитслужби  в Рівненській області. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також