Рівнянки відправляли боржниць "на заробітки" у Туреччину

1916 0

Ми у соцмережах:

Рівнянки відправляли боржниць

Співробітники Служби безпеки України викрили та блокували діяльність торгівців людьми, які переправляли жінок в Туреччину для сексуальної експлуатації.

Оперативники спецслужби встановили, що до складу групи входило троє мешканок Рівного.  Зловмисниці підшукували жінок, які потребували грошей для вирішення матеріальних проблем, та позичали їм відповідні кошти. Проте для повернення «кредитів» фігуранти провадження пропонували жінкам «високооплачувану» роботу в Туреччині. 

Правоохоронці затримали одну із зловмисниць в аеропорту Львова під час відправки чергової «боржниці» за кордон. Одночасно у Рівному було затримано ще двох учасниць групи торгівців людьми.

Прес-група УСБУ в Рівненській області повідомляє, що у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення фігурантам справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності. Заходи з викриття зловмисниць проводились спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області.   


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також