Чайна терапія

697 0

Ми у соцмережах:

Чайна терапія

З допомогою чаїв і відварів можна істотно поліпшити стан здоров'я і захиститися від деяких небезпечних захворювань.

До найбільш корисних відносяться:

Іван-чай. Наші предки використовували його і як чай, і як лікарський засіб. З допомогою іван-чаю покращують роботу органів шлунково-кишкового тракту. Також він має потужну антибактеріальну дію. При регулярному вживанні іван-чаю можна очистити організм від токсинів, зміцнити імунітет і відновити сили.

М'ята. Її цінують за приємний смак, проте ця рослина здатна відновити нервову систему. З цієї причини 1-2 чашки м'ятного чаю варто пити після напруженого робочого дня. Напій допомагає розслабитися і позбутися від нервового напруження. Також м'ята позитивно позначається на роботі серцево-судинної системи.

Ехінацея. Ця рослина часто входить до складу імуномодуляторів, оскільки істотно зміцнює імунну систему. Мало хто знає про те, що саме завдяки цій траві можна поліпшити зовнішній вигляд. Ехінацея сприяє прискоренню росту волосся. Також вона цінується за те, що захищає від передчасного старіння на клітинному рівні.

Липа. Експерти сходяться на думці, що з допомогою липи можна швидше одужати при простудних захворюваннях. Липовий чай є справжнім еліксиром молодості й краси. Якщо пити чай з липи перед сауною або лазнею, то можна прискорити виведення токсинів з організму.

Лаванда. Найчастіше лаванду рекомендують вживати при депресивному стані і проблемах зі сном. А лавандовий чай нейтралізує активність хвороботворних мікроорганізмів, що прискорює процес одужання при застуді. Жінкам з допомогою лаванди можна полегшити стан під час критичних днів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також