Чехи куплять у Рівному тролейбус. У музей

1884 0

Ми у соцмережах:

Чехи куплять у Рівному тролейбус. У музей

Міська влада купила для Рівного ще два вживаних чеських тролейбуси марки "Шкода", які восени поповнять тролейбусний парк. Тендер уже провели. Загалом місто планує купити ще 10 таких тролейбусів.

Тролейбус зима Натомість рівненський тролейбус продадуть чехам у музей. Торік, нагадаємо, "Шкоду 9тр", яка 34 роки їздила у Рівному, купили для свого музею поляки. Володимир Хомко, міський голова Рівного:

— Дешевих тролейбусів у польському Любліні вже немає, тому шукаємо їх по інших містах. Новий тролейбус коштує чотири мільйони, за ці гроші ми краще купимо десять вживаних. Якби держава надала адресну фінансову допомогу за перевезення пільговиків, проблем було б менше. Дуже важливо, щоб не змінилася вартість електроенергії, інакше всі наші розрахунки зійдуть нанівець — тролейбус привабливий тому, що дешевий. А ми плануємо зробити у Рівному два нових тролейбусних маршрути. Найперше — пустити кільце по вулицях Відінській, Мірющенка, Данила Галицького та Київській з виїздом на Північний. І я уже доручив розробляти проект, який має закільцювати вулицю Коновальця з вул. Волинської Дивізії.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також