Череп Тевдорашвілі, гроші Флорії та смертельні пологи

1274 0

Ми у соцмережах:

Череп Тевдорашвілі, гроші Флорії та смертельні пологи

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про чоловіка, який побив власних дружину та маленьку доньку.

Також ми розповімо вам деталі трагедії на рівненському полігоні, про «консервацію» гуртожитку НУВГП та вимірювання землі у Рівному.

Ви дізнаєтеся, під що віддасть свій гараж міський голова Рівному, на якій посаді вчительку замінила режисерка, коли Шустик став головним і не підозрюваним і про туристичне агентство, яке обдурювало рівнян.

Ми розповімо про скаргу рівненського пенсіонера МВС до СБУ та Генпрокуратури на «організовану злочинну групу» Пенсійного фонду та про ініціативу рівненських депутатів вшановувати переселених з Польщі українців.

Шукайте на наших сторінках – про трагічну смерть у Сарнах породіллі, про ялинку від Хомка, платний проїзд до Тунелю кохання та незвичний подарунок обласному музею.

А ще у нашій газеті – про «острів щастя» між Європою та Африкою та про те, чому жінкам у Рівному не дозволяли купатися з чоловіками.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також