"Черепашки" доведеться знести

1346 0

Ми у соцмережах:

Понад десять металевих гаражів років двадцять стояли на тихій вуличці Млинарській у Рівному. Аж доки поруч, на вулиці Чорновола, "Набережний квартал" не звів багатоповерхівку, а згодом взявся за благоустрій вулиці. Гаражі, які ще називають "черепашками", тепер доведеться знести.

Два тижні тому їхніх власників "Набережний квартал" попередив оголошенням: забираєте гаражі самі або їх знесемо. Рівняни обурились, вчинили бунт і викликали міліцію. Два тижні минуло, гаражі все ще стоять. Та на тій вулиці зараз працює техніка — дорогу, вщент розбиту під час зведення багатоповерхівки, забудовник, попри мороз та сніг, ремонтує. Будівельники підкопали під самі "черепашки" землю і вже встановили бордюри для майбутнього тротуару. Тож з цих гаражів автомобілям виїхати буде неможливо. Втім, виявилось, ініціатива знесення "черепашок" належить не "Набережному кварталу", а міській владі. Володимир Хомко, міський голова Рівного:

— Будемо їх зносити як незаконно встановлені рішенням міськвиконкому. Вивозитимуть гаражі комунальники. "Набережний квартал" до цього немає жодного стосунку. Він лише виконує благоустрій вулиці, сам же проект реконструкції розробляли ми. На місці гаражів буде тротуар та дитячий майданчик — для усіх тамтешніх мешканців. Додам також, що наступного року, уже за кошти міста, ми хочемо відремонтувати вулиці Лермонтова та Матросова, що поруч.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також