Через 15 років друга ліга повертається до Млинова

1862 0

Ми у соцмережах:

Через 15 років друга ліга повертається до Млинова

У сезоні 2003/2004 млинівська футбольна команда «Іква» брала участь у чемпіонаті України серед колективів другої ліги. Тодішня обласна влада вирішила протиставити «Ікву» міському «Вересу», який на той момент безславно борсався у другій лізі. Нічого доброго з цієї «конкуренції» не вийшло. Через рік у Млинові надовго зник взагалі будь-який футбол. «Верес» теж зник, але трішки згодом.

І от через 15 років до восьмитисячного Млинова повертається футбол рівня другої ліги. ТОВ «Народний футбольний клуб «Верес-Рівне» через апеляційний комітет таки отримало атестат, що дає право участі в змаганнях. Причому на цьому атестаті під назвою товариства з обмеженою відповідальністю зазначено — стадіон «Колос». Тобто на найближчий сезон команда офіційно отримала млинівську прописку.

Хто тренуватиме «Верес» у другій лізі — на момент підготовки матеріалу відомо не було. Натомість на клубному сайті стояло опитування. Вболівальники мали віддати симпатії або Юрію Бокалову, або Сергію Ковальцю. Бокалов, який свого часу грав у «Вересі», перемагав з відчутним відривом. Хто з цих двох, а може, і хтось третій, буде призначений головним — стане відомо сьогодні-завтра. Після цього почнуть вимальовуватися і гравці. Часу, щоб підготуватися, у тренерського штабу буде два-три тижні. Кубок України стартує орієнтовно на початку липня. Нагадаємо, що у 2015-му Олег Лутков у приблизно таких же умовах зміг зліпити команду, що пішла на зимову перерву третьою.

Загалом атестати на участь у другій лізі отримав 21 клуб. Далеко на схід дивитися на будемо, адже учасників розділять на підгрупи. Поблизу ж суперники доволі симпатичні — «Нива» (Тернопіль), «Нива» (Вінниця), «Поділля» (Хмельницький), «Буковина» (Чернівці), «Полісся» (Житомир). Тож помандрувати рівненським вболівальникам буде куди. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також