Через борги двічі обмежували у виїзді за кордон

1107 0

Ми у соцмережах:

Через борги двічі обмежували у виїзді за кордон

У Зарічненському районі боржник сплатив понад 20 тисяч гривень боргу з аліментів на утримання своїх неповнолітніх дітей.

Як розповіли у Зарічненському районному відділі державної виконавчої служби, це не вперше горе-батько сплачує борги. У 2018 році у зв’язку із застосуванням до нього тимчасових обмежень щодо виїзду за кордон, керування транспортними засобами, володінні зброєю та полюванні, чоловік погасив заборгованість з аліментів у 52 тисячі гривень.  Сплативши борг один раз, він знову забув про існування зобов’язання щодо утримання своїх неповнолітніх дітей.

- Повторне застосування відповідних заходів впливу, наданих державним виконавцям згідно із змінами до Закону України «Про виконавче провадження», нагадали нерадивому батьку про його прямий обов’язок. На користь стягувача були сплачені кошти в сумі понад 20 тисяч гривень. Державні виконавці і надалі будуть контролювати виконавчі провадження щодо сплати аліментів, тому таким боржникам особливо слід пам’ятати про свій батьківський обов’язок, - наголошує начальник Зарічненського районного відділу ДВС Тетяна Захожа.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також