Через кордон у Рівненській області чоловік намагався незаконно перевезти майже 400 пачок білоруських цигарок

1062 0

Ми у соцмережах:

фото - Рівненська митниця ДФС

Вчора,15 жовтня, на митному посту «Городище» Рівненської митниці ДФС затримали чоловіка, який автомобілем марки «Volkswagen Passat» намагався незаконно ввезти цигарки на територію України.

Як повідомляє Рівненська митниця ДФС, після прибуття у зону діяльності митного поста та обравши смугу руху «зелений коридор», громадянин повідомив, що не переміщує приховані від митного контролю товари та предмети. Однак автомобіль відправили на смугу руху «червоний коридор» для поглибленого огляду.

Під час огляду працівники митниці знайшли заховані у пасажирських дверцятах, в обшивці заднього сидіння та ніші заднього бампера 374 пачки цигарок з фільтром марки «Minsk city», виробництва республіки Білорусь, причому чоловік виготовив спеціальні схованки для цигарок.

Таким чином, чоловік вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю. Зазначені дії мають мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч.1 статті 483 Митного кодексу України. На порушника склали протокол про порушення митних правил, цигарки та транспортний засіб вилучили до рішення суду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також